• +90 342 360 12 00 - 3500 (Dahili)

Sevgili Öğrencilerim

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

 

TEKNOFEST 2020 kapsamında düzenlenen 5. TÜBİTAK Uluslararası İnsansız Hava Araçları Yarışmasında SABİT KANAT kategorisinde Kavramsal Tasarım aşamasını başarı ile tamamlayan ve Detaylı Tasarım aşamasına geçen Uçak ve Uzay Mühendisliği öğrencilerimizden oluşan JÜPİTER, SİRİUS A ve UAV X takımlarını Uçak ve Uzay Mühendisliği Bölümünü Bölüm Başkanı Doç. Dr. İbrahim GÖV ‘ün şahsında Akademik Danışmanlarını ve Takım Kaptanlarını kutluyoruz.

 

Sevgili gençler bir sonraki aşamada sizlere şans ve başarılar diliyoruz.

 

 

Prof. Dr. Melda ÇARPINLIOĞLU

Dekan

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi

 

 

Gaziantep Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Öğrencilerinden Bir Başarı Daha

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nin bünyesinde kurulup tamamı Uçak ve Uzay Mühendisliği öğrencilerinden oluşan “JUPITER, SIRIUS A ve UAV X” takımları, Teknofest20' kapsamında düzenlenen 5. TÜBİTAK Uluslararası İnsansız Hava Araçları Yarışması'nda sabit kanat kategorisinde "Kavramsal Tasarım" aşamasını tamamlamış olup, değerlendirmeler sonucunda "Detaylı Tasarım" aşamasına geçmeye hak kazanmışlardır, açıklanan Kavramsal Tasarım Rapor puanlarına göre ise Gaziantep 1.si olan JUPITER ve Gaziantep 2.si olan SIRIUS A takımları  Havacılık ve Uzay bilimleri Fakültesinden çıkarak Gaziantep Üniversitesini en iyi şekilde temsil etmek adına çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedirler.

JUPITER takım kaptanı Mustafa Gen ve SIRIUS A takım kaptanı Eren Özkılınç :

“Başta Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi olmak üzere akademik danışmanlarımız Arş.Gör. Burak Çiftcioğlu ve Dr.Öğr.Üyesi M.Hanifi Doğru  hocalarımıza  desteklerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz. Ayrıca bu sene ev sahipliği yapacağımız Teknofest 2020 de Üniversitemizi ve Fakültemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” ifadelerini kullandılar.

 

JUPITER TAKIMI

 

 

SIRIUS A TAKIMI

 

 

 

UAV X TAKIMI