• +90 342 360 12 00 - 3500 (Dahili)

Gaziantep Üniversitesi Geliştirici Öğrenci Topluluğu, TEKNOFEST 2023 İstanbul finallerine farklı yarışmalarda toplam 3 ekiple katılım sağlamış ve 2 derece elde etmiştir.

Turizm Teknolojileri Yarışması Üniversite ve Üzeri Seviyesinde Virtual JouRney ekibi katılım gösterdiği ilk yıl BİRİNCİLİK ödülü almaya hak kazanmıştır. Yolcuların havalimanında rötar veya aktarma sebebiyle beklemeleri gereken kısıtlı sürede şehri deneyimleme fırsatlarının olmaması sorununa odaklanan proje ekibi; sanal gerçeklik teknolojisini kullanarak yolculara bulunduğu şehrin turistik yerlerini geliştirdikleri oyun üzerinden deneyimleme fırsatı sunmaktadır.

Takım üyeleri;

Takım Kaptanı : İrem Yücel

Sanal Gerçeklik (VR) Tekn. Sorumlusu : Furkan Sağlam

Yazılım ve Oyun Geliştirme Sorumlusu : Mustafa Bilal Solak

Yazılım ve Oyun Geliştirme Sorumlusu : Servet Çoban

Türk Hava Yolları paydaşlığında düzenlenen FinTech Ideathon’da QUARTUM ekibi havacılıkta finansal teknolojiler üzerine proje geliştirmiş ve ÜÇÜNCÜLÜK ödülü almaya hak kazanmıştır.

Takım üyeleri;

Takım Kaptanı : Asiye Nur Yıldırım

İş Geliştirme : İrem Yücel

Yazılım Sorumlusu : Berkay Ezdeşir

Yazılım Sorumlusu : Mustafa Bilal Solak

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi dekanlığı olarak Geliştirici Öğrenci Topluluğu danışmanı Dr.Öğr.Üyesi Pınar GÜMÜŞ AKAR’ı ve takım üyelerini tebrik ediyoruz.