• +90 342 360 12 00 - 3500 (Dahili)

Gaziantep Üniversitesi Havacılık Topluluğu bünyesinde kurulan Zaferay Takımı, deprem sürecine rağmen sistematik mühendislik disiplinini takip ederek ve büyük bir özveriyle çalışarak TÜBİTAK Uluslararası İHA Yarışması'nda performans ödülü kazanmıştır.

Takım, 8 üyesiyle birlikte farklı disiplinlerde uzmanlaşmış öğrencilerden oluşmaktadır. Havacılık ve uzay mühendisliği ve makine mühendisliği bölümlerinde okuyan takım üyeleri, farklı sorumluluklar ve görevler üstlenmektedir.

Takım üyeleri;

1. Takım kaptanı;  Kazım Aydın
  2. Mekanik ve tasarım alan sorumlusu; Buse Şevval Özkaya
  3. Yazılım; İsmail Eser Aktaş ve Batuhan Çağlayan,
  4. Yerli kumanda tasarım; Kemal Atmaca ve Hüseyin İnci,
  5. Yapısal analiz ve Akış analizleri; Aysu Avcı ve Semanur Kapisiz,

Zaferay Takımı'nın başarısı, Gaziantep Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi'nin sistematik mühendislik disiplinini benimseyen öğrencilerinin yeteneklerini ve potansiyellerini gözler önüne sermektedir.  Bu başarı, diğer öğrencilerimiz için de bir motivasyon kaynağıdır.

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi dekanlığı olarak Havacılık Topluluğu danışmanı Doç. Dr. İbrahim Göv’ü ve Zaferay takımının üyelerini tebrik ederiz.