• +90 342 360 12 00 - 3500 (Dahili)

Danışmanlıklarını  Fakültemiz Öğretim üyelerinden Doç. Dr. İbrahim Göv'ün yürüttüğü UUMT VESTA takımı, Doç. Dr. Eyüp YETER’in yürüttüğü Sirius-AR takımı, Arş. Görevlisi Edip Öztürk’ün yürüttüğü skyscrapper takımı Teknofest 2021 Roket Yarışması orta irtifa kategorisinde ön tasarım raporu sonuçlarına göre yarışmanın ilk aşamasında başarılı olmuştur.

Danışmanlığını  Fakültemiz Öğretim üyelerinden Doç. Dr. M. Hanifi Doğru’nun yürüttüğü Sirius-AS takımı Teknofest 2021 İHA sabit kanat  kategorisinde kavramsal tasarım raporu sonuçlarına göre yarışmanın ilk aşamasında başarılı olmuştur.

Danışmanlığını  Fakültemiz Öğretim üyelerinden Doç. Dr. Eyüp YETER’in yürüttüğü Sirius-AD takımı Teknofest 2021 İHA Döner kanat  kategorisinde kavramsal tasarım raporu sonuçlarına göre yarışmanın ilk aşamasında başarılı olmuştur.

Danışmanlığını Fakültemiz Öğretim üyelerinden Doç. Dr. İbrahim GÖV'ün yürüttüğü SİMURG Havacılık  takımı Teknofest 2021 Serbest Görev İHA kategorisinde kavramsal tasarım raporu sonuçlarına göre ilk aşamayı geçmeye hak kazanmıştır.

Fakültemiz öğrencilerinden oluşan UUMT U.M.U.T. takımı Teknofest 2021 Savaşan İHA sabit kanat kategorisinde ön tasarım raporu sonuçlarına göre yarışmanın ilk aşamasında başarılı olmuştur.

Danışmanlarını ve tüm takım üyelerini kutluyor, yarışmanın diğer aşamalarında başarılar diliyoruz.

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanlığı

UUMT VESTA takımı